Promotieborden:: uw evenement goed zichtbaar in Maarssen en Breukelen

Wilt u een evenement duidelijk zichtbaar onder de aandacht brengen in Maarssen en Breukelen? Dan hebben wij de oplossing. In samenwerking met Gemeente Stichtse Vecht exploiteert De Vries Reklame  vijf promotieborden, op strategische punten in Maarssen en Breukelen, zoals invalswegen en andere plaatsen waar veel verkeer komt. Op deze borden kan tegen een vergoeding uw activiteit  gedurende ongeveer 2 maanden worden aangekondigd.

We hanteren één aantrekkelijk tarief voor zowel commerciële als niet commerciële aanbieders. Bij plaatsing van tekststroken op alle 5 promotieborden geldt een aantrekkelijke korting. Indien de activiteit een volgend jaar ongewijzigd wordt aangekondigd / geplaatst, zodat wij alleen de datum hoeven te wijzigen, wordt een aantrekkelijke korting verleend. Mocht een evenement onverhoopt geen doorgang vinden terwijl de borden al zijn vervaardigd, dan kunnen wij helaas geen restitutie van kosten bieden.

Om de teksten maximaal leesbaar te houden, wordt op het tekststrook alleen de activiteit zelf genoemd. Er is geen ruimte voor reclame of een verwijzing naar een website. Het maximale aantal karakters op de tekststrook os beperkt tot  43, inclusief spaties. Let op: De ruimte van een spatie telt als letter, maar  de datum telt niet mee in het totaal.

Kosten eerste jaar:  88,85 / per strook excl. BTW.
Kosten herplaatsing: ( uitsluitend de datum wijzigt )  65,90 / per strook excl. BTW.
Aanbieding:  5 tekststroken waarvan 2 stuks in Maarssen en 3 stuks in Breukelen worden geplaatst: 335,00 excl. BTW.
Plaatsing / levertijd:  in overleg.

Tekst voor op het bord


Gegevens aanvrager


Factuuradres